10 sanne fakta for å miste vekt etter graviditet

Etter graviditet så snart som mulig for å bedre etter Onesie. Nye mødre gjør seg ofte unødvendig press og satt feil mål. Her 10 sanne fakta for å miste vekt kommer etter svangerskapet.

Balanse av svangerskapet

➤ ni månedene av svangerskapet: utmattende spennende og på slutten

➤ 7 timer Født: utmattende, fra begynnelse til slutt stress

➤ en Baby: 3,4 kg flaks og 51 centimeter stolthet

➤ flere kilo "Baby" bacon: normal? noe? laminat? stygg?

______________

Og det som teller bunnlinjen?

Gravid kvinne på vekten: Fjerne graviditet

Spesielt det siste punktet har blitt en stadig mer fremtredende. den "Etter Baby Body" blir en markedsindeks nybakte mødre. Jo mindre å se at den samme kroppen har nettopp opprettet et menneskeliv og førte til verden, jo høyere egenverdi - minst forvrengt mediebilde. Men dermed er hver kvinne daglig konfrontertDet foreslås å møte henne på bakken glass, se dem fra plakater eller eyed henne i magasiner. tilsynelatende god rollemodeller høy markedsindeks det er mange: Modeller, skuespillere og pop divaer som er slankere etter fødselen enn noen gang før. Og det var et spørsmål om motivasjon og disiplin. Så hva kvinnen ikke nå målet avtalen Etter Baby Body, er - og så brutalt det er solgt - rett og slett for lat.

En stor løgn bak en enda større bransje er. Her er de virkelige fakta.

10 fakta om å miste vekt etter graviditet


Faktum er,
, barnet bringer ikke storken. Graviditet og fødsel kroppen krever mye av. Bindevevet og musklene blir sterkt understreket og har til å motstå ekstreme belastninger under levering. At en slik opplevelse er å endre kroppen bare logisk. Og hver kvinne bør være stolte over å ha hatt denne opplevelsen.

Faktum er,, Du vil gå ned i vekt etter svangerskapet - og alt av seg selv. Barnet veier som allerede er 3,4 kilo i gjennomsnitt, for å få vekten av morkaken med ca. 500 og ca. 1,5 kg fostervann. Også ca 300 gram blod falle bort. Så vel som de fleste vann i kroppen. Det er omtrent rundt seks kilo du mister etter graviditet på kort tid.

 Gallery


Hver mor er vakker - med strekkmerker og arr kilo! Dette beviser at fotografen Jade Beall. Vakre bilder!

Faktum er,, alle fettreserver kroppen har akkumulert under graviditet, tjener et godt formål. Spesielt for amming, skaper kroppen egne depoter.

Faktum er,, Amming tar styrke og energi. Og noen kalorier du trenger for amming, kommer fra fettlagrene som kroppen din har nettopp opprettet for det under svangerskapet. Derfor nedgangen i amming fungerer nesten automatisk. Klarest er dette trolig se fra fjerde måned etter fødselen.

Faktum er,, hver kropp reagerer forskjellig. Noen kvinner tar, til tross for et sunt kosthold mens du ammer fra knapt. Den metabolske og hormonelle situasjon spiller en viktig rolle i denne sammenheng. I noen kvinner, har stoffskiftet bli svak gjennom hele svangerskapet.

Faktum er,, streng diett og amming fortsatt inkompatible. For å være sikker på at barnet via morsmelk er godt utstyrt med alle de næringsstoffene du bør selv 400 til 500 kalorier tatt i løpet av de fire første månedene av daglig mer enn vanlig til seg selv. Bli bevisst kortere, og tvinger kroppen til å gå til fettreserver. Men her også miljøgifter er deponert. Disse er løst, gå direkte over i morsmelk.

Faktum er,, etter graviditet en permanent, sunt kosthold er enda viktigere. Fyll ut reserver av kroppen din igjen, noen som har tappet deg og barnet i de siste månedene. Sikre tilstrekkelig kostfiber, magnesium, sink, vitamin B6 og folsyre. En skjerm på skalaen er feil lesing av en sunn kropp.

Faktum er,, for mye sport direkte etter levering er skadelig. Spesielt bekkenbunnen og magemusklene er sterke overstretched og derfor meget følsom. Derfor bør du først behandle søvn. Den generelle anbefalingen er om seks til åtte uker etter fødselen, om du vil starte naturlig eller ved keisersnitt med mild postnatal øvelser.

Faktum er,, å fullt regenerere kroppen trenger så lenge svangerskapet varte. Så vær tålmodig og ikke be om for mye fra. Fordi ....

... Faktum er, hans mor er allerede den mest anstrengende det er. Babyen Vektløfting, barnevogn maraton og langsiktig søvnmangel er tøffe øvelser. Og i dette arbeidet ut er det ikke engang hvilepauser.

Vi benekter ikke at å miste vekt etter graviditet er en viktig sak. Og selvfølgelig, vil enhver mor ikke føler seg bra på noen dager i kroppen hennes. Men det er viktig at du ikke setter unødvendig press. En slank Etter Baby Body bør ikke være målet. Prøv det slik: en Endelig montør kroppen Mama. Og kjenner ingen standard størrelse.

(Foto: Thinkstock)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 53