Fargerike stoff kornett for gutter og jenter

En kornett med ABC - passer for jenter og for gutter. Vi viser deg hvordan du kan lage materialet kornett. Sy ferdigheter du ikke trenger det.

Materiale for stoffet Schultüte

Stoff kornett med ABC

© 2015 Cristophorus Publishing

• Schultüte tomme, 70 cm
• stoff i gul, 50 x 65 cm
• floral stoff, 50 x 60 cm
• stripet stoff, 45 x 70 cm
• bånd "blomster" i rosa
• smelte web, 8 x 40 cm
• varmt lim
• stoff lim
• mal for omslag og lette

Slik gjør du: Instruksjoner

➤ Skriv ut malene i DIN A4-format. Kontroller at skriveren ikke krympe malene ved en feiltakelse. Den kuttede folier for polymerbelegget består av åtte utskrifter. Disse er nummerert tilsvarende. Legg alle elementer til et stort kutt ark, og overføre disse til stoffet.

kuttet ➤ floral materiale for posen ifølge templat A (øvre del opp til den stiplede linje), for derved å legge til 1 cm for konvolutten på den øvre kant. For posen toppen kuttet stripet stoff med pinking saks etter presentasjon C, linje a. Bare den store stoffemne, deretter pinne emnet til at spissen behandler, å brette den øvre kant innad tilsetning og reparere.

➤ For at hylsen av stripet stoff skjære en strimmel på 17 x 70 cm, i lengde dobbel-lay og krøller de lange skjærekantene med en Kräuselfaden til 62 cm. feste tøybåndet til den indre posekanten med varmt lim og Evert utad. Den gule hylse (40 x 65 cm) i dette rommet jevnt. For å gjøre dette, kan du bruke varmt lim.

jern ➤ Det smeltbare nettet på en passe stor del av gul substans som bistår 6 overføres bakover på nettet og skjæres ut. deretter plassere bokstavene på horn og festes med lim stoff.

➤ Den Schultüte med små gaver fyll stoff av mansjetten 15 cm vende innover og bindes sammen med sløyfen tape.

Vårt tips: Hvis du ønsker å nachbasteln kornett for en gutt, og deretter justere fargevalg av materialet tilsvarende. Utformingen av sukkerbit er så nøytralt at det kan tilpasse seg godt til ønskene til din Childs.


Christopher Forlag: Schultüten vi gjøre selv

Fra: Schultüten vi gjøre selv! Ganske enkelt av papir & klut
Marion Dawidowski

Hurra, den første dagen av skolen er her! Hva kan mangle fordi i noe tilfelle? En svulmende, broket Schultüte kurset. Og fordi Schultüte stolthet hver første-klassinger, er også en veldig spesiell her må - helst hjemmelaget! Enten med morsomme ugle, farlig pirat, en sly fox eller flerfarget floral: Disse fantasifulle godbiter laget av stoff, papir og følte hver førsteklassing er hans favoritt emne.

48 sider, ca 9.99 euro
>> Mer info og bestilling

© 2015 Christopher Verlag GmbH & Co

 Gallery


Hurra, den første dagen av skolen! Hva foreldre kan sette sine første-klassinger i skolen bag, klikk her!

 Gallery


De fått selv nybegynnere vil ikke på kort tid en liten bot søsken bag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 19 =