Heat utslett eller Hitzefrieseln baby

Babyer og små barn er spesielt utsatt for den såkalte varme utslett eller Hitzefrieseln. Disse kviser er ufarlig i seg selv, men for å vise at det er barnet for varmt.

Rødlig hud hos spedbarn med pustler eller blemmer

Heat utslett eller Hitzefrieseln baby

© Thinkstock

Ved høye temperaturer i sommermånedene eller på ferie i tropiske land babyer og småbarn få raske tider Heat utslett, også kjent som varme eller Schweißfrieseln, varme utslett eller Schwitzbläschen. Du kan gjenkjenne dette utslettet på disse symptomer:

• rødlig hud
• røde flekker, kviser, byller eller
   vesikkel
• faktisk smertefri, men noen ganger
   Kløe i de berørte områdene
• barnet er tårevått og rastløs

Den varme utslett forekomme, spesielt i ansiktet, på de armer, bryst, skuldre og også i bleieområdet, bøye av albuen, bak knærne eller på annen hudfolder. Lyshudet barn og barn som svetter raskt og sterkt, er mer utsatt for utslett.
Årsaken er blokkert svetteporer

Ikke solen er å klandre for den stikkende varme, men svetteporene tilstoppet av tung svette er de skyldige. Svette gir kjøling av kroppen. Svetter barnet fordi det er bare sår for ham å varme, kan sveise utganger begrense ved innskudd over tid. Resultatet: Det kan ingen svette leveres gjennom porene eller svette kan ikke fordampe rett etter levering. Kroppens kjølesystem faller dermed ut, slik at den Fare for heteslag øker.

Spedbarn og småbarn får veien så ofte varmeutslett fordi deres svette porene er fortsatt svært liten og raskt tette porene enn voksne.
For å handle riktig i stikkende varme

Selv om varmeutslett er selv ufarlig og forsvinner i løpet av en dag sier de er en alvorlig tegn på at barnet trenger presserende kjøling. Men pass på: Det helt ta av nå å gå med ham i en sterkt luftkondisjonerte rom for å holde den foran viften eller lignende ad hoc tiltak er her ikke de riktige metoder og bare øke risikoen for en kald på baby! Hold foretrekker å gi til våre tips, barnet forsiktig avkjøling:

Søk ➤ Shadows: Hvis du er ute, ta med deg barnet ditt i skyggen. Ofte er tilstrekkelig allerede å gi ham kjøle dette tiltaket. Er du inne, kan du se et kjøligere rom. Men dette er bare et par grader kjøligere og bør ikke være aircondition. Sørg for at barnet ville samle ingen lek.

➤ Løsne klær: Åpne knapper og jakker, trekke barnet ut sko og sokker, satte ham den lille cap, og / eller dra ham til andre klær laget av naturlige materialer (bomull, silke).

➤ Baden: Et bad i lunkent vann kan akselerere healing. Men ikke gni barnet da med håndkle tørt, men DAB det bare forsiktig.

➤ kule håndklær: DAB barnet av med kule håndklær.

➤ Drikk rikelig med væske: Sørg for at barnet ditt er å drikke nok.

 Gallery


Hvor mye må drikke en baby? - Vi skal fortelle det til deg, og også å svare på ni spørsmål for å drikke i babyer.

det er måten best hvis du i stikkende varme i baby omsorg uten pulver, salver og kremer, porene ikke tette ytterligere. I alvorlig kløe men kremer kan hjelpe til med sink eller silika. Legg igjen å oppsøke lege eller på apoteket.

For å hindre stikkende varme og varme for å bygge gjelder: feed babyens temperatur tilsvarende. er ved høye temperaturer løse klær laget av bomull eller silke mest egnet. Føler nå og halsen på barnet. Hvis huden er varm og fuktig der, det er veldig varmt, og det kan gjøre med barnet ditt litt kjøling.
Når bør du oppsøke lege

Forekommer i tillegg til stikkende varme feber i baby eller skade pustler, bør du oppsøke lege. Også, hvis ikke avtar varmen utslett av seg selv, bør du avklare om det ikke kanskje er et annet utslett.

 Gallery


Åstedene varmt plaskebasseng, sandkasse eller ferie stranden. Som du kanskje unngå noen fare for barnet i sommer.

 Gallery


Du ønsker å tilbringe med barnet ditt eller smårolling en fin dag på stranden? Da bør du ha det her nødvendigvis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4