Babyen Development: Babyen i fjerde måned

Babyen er nå interessert i sine omgivelser og kan alltid målrettet rekkevidde for ting. I tillegg babbles og ler babyen nå mye. Som du kan leke med den nå.

Følelsen i fjerde måned

Babyen Utvikling: fjerde måned

Utgangen av fjerde levemåned kan fikse fjerne objekter eller personer og beregne avstanden din baby. Hans øyebevegelser skal nå være stabil, det vil det ikke lenger squints og ikke lenger ser på tvers.

Babyen kan knytte dem overnaturlige evner og angrep fra det som er synlig og innen rekkevidde. Det fungerer ikke lenger refleksivt, men prøver å forstå Velg et bestemt emne. Ved 6 måneder vil vi lykkes bedre og bedre babyen.

Med fire måneder babyen din å holde en rangle i hånden og lykkelig genererer støy. Det reagerer også tydelig på lyder fra alle retninger. Selv om det kan høres enda verre enn en voksen, men det kan skille lyder og ord og svarer kanskje allerede til hans navn. I tillegg oppdager det forskjellige smaker. Barnets luktesans er nå så langt avansert at den viser preferanse for visse lukter.
Muskel utvikling, motorikk og koordinasjon

Musklene i rygg, bryst og nakke har utviklet. Hennes fire måneder gamle babyen kan holde hodet uten store anstrengelser for en stund automatisk når det er basert i liggende stilling på hender og armer. Det kan slå fra rygg til mage og / eller den andre veien rundt allerede. Hans vekt har omtrent doblet seg siden fødselen.

Babyen kan løfte hodet og hold

Slutten av fjerde måned kan løfte hodet og holde på en stund babyen din.

© Thinkstock

Babyen vil være sammen med din støtte hele tiden. Her, derimot, knærne knekking en enda mer fordi de ikke kan holde sin vekt. Babyen bør det skje med alle føtter på basen og ikke spankulerer på tærne.

Babyens fingering teknikken er ganske bra og det polerer på den. Mot slutten av den fjerde måneden barnet kan allerede ta lyve for objekter som kan holdes opp hans side på baksiden. Samordningen mellom øye og hånd for å utvikle seg.
Samhandle og formidle fjerde måned

Hvis barnet er fire måneder gammel, ler og babbles mye og det er svært aktiv. Det er interessert i sitt miljø og beveger hodet og øynene når det lagt merke til et sted aktivitet. De fleste som barnet er hevet slik at den kan overvåke miljøet.

Hvis folk kjent inn i rommet eller la babyen reagerer lykkelig og gråter. Det Vil du vite som en mor og / eller far nå får i nærheten av ham. Folk kjente strekker den mot de små armene, slik at de tar det.

spille med barnet

Nå kan du leke med babyen din litt.

© Thinkstock

Babyen kan nå følelser som harme og glede, showet ved å slå bort, strekker ut armene eller ulike ansiktsuttrykk. Det er nå svært nysgjerrig, og du kan allerede spille litt med ham. Sett ham f.eks. En klut i ansiktet og dra den ned igjen. Denne første formen for gjøken-spillet elsker de fleste babyer og vil vise den leende, tilfreds latter og sparker. Etter kort tid babyen er allerede trekke duken seg fra ansiktet og lykkelig vente på "gjøk".

Ellers er det interessert i alt som det kan bare ta. Ingen briller, kjede eller hårstrået er foran hans stadig blir mer målrettede angrep trygt.

Gi barnet leker eller gjenstander å leke og utforske. Det lærer mye gjennom berøring, lukt, smak og utseende. Vis ham en leke og bevege den frem og tilbake. For å oppmuntre barnet til å snu. Leker som lager lyder og flytte, så vel som dukker med et menneskelig ansikt fascinere barnet spesiell oppmerksomhet.

Mens babyen er nå igjen litt mer våken og livlig, men det tar ni til 14 timer søvn i døgnet.

Har du vært i babysvømming? Babyen kan bevege seg mye tryggere enn på tørt land i de første månedene av livet i vannet. det han lykkes bevegelser som det ellers ikke ville være i stand til.
Video: All barnet kan ende av den fjerde måneden


➤ Neste: Baby Utvikling i femte måned
➤ Tilbake:
Babyen Utviklingen i tredje måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 74