Babyen Development: Babyen i sjette måned

I den sjette måned, utvikle infantile reflekser gradvis avtagende. Din kjæreste nå vokse allerede bestemt de første tennene. Og hvis barnet ønsker, kan du nå introdusere komplementære matvarer.

Babyen Utvikling: 6 måneder

Muskel bevegelse og koordinering

Babyen blir stadig mer mobile. Sterk nakke, arm og rygg muskler tillater snu nå uten store anstrengelser. I liggende stilling kan baseres med seks måneder strukket fremover armene til hendene.

Hvis du tilbyr barnet utstrakte hender, prøver den å baksete. Hvis du da trekke den og få til en stans, forurenser det føttene med all sin kroppsvekt.

Barnet prøvde å trekke seg opp på møbler og gjenstander. Den er basert på hans utstrakte armer og bøyer knærne. I denne stilling barnet vugger frem og tilbake, og dermed gjøre de første bevegelsene for gjennomgang.

Babyen kan se seks måneder i tre dimensjoner. Ved den romlige visjon nå er plassert på kurs for Erkrabbelung og provisjon av miljøet. Samordning av øyne og hender er så langt utviklet som tar babyen med begge hender bevisst og målrettet for objekter, og disse kan være fra den ene til den andre hånden. Det kan slippe ting godt og CV.

Første tennene og komplementær ernæring

De første tennene i baby

Siden de første tennene ser på!

© Thinkstock

Kan dukke opp på babyen nå den første tenner. Det kan derfor være whiny og rastløs. An (kjøling) biteringer kan leve ut sin tygging og økt Beißlust løpet av tenner. Vær forsiktig fra start til en sunn tannpleie for barnet ditt.

Hvis barnet ditt er allerede viser interesse for Breinahrung, kan du introdusere komplementære fôring slutten av femte eller begynnelsen av sjette måned. Den suger refleks av barnet ditt skal nå også tilbake så langt utviklet at det kan bli matet med skje. Den første fast føde er melk og Gemüsebreis egnet i kveld som en erstatning for amming eller flaske strømmen. Babyen raskt utviklet preferanser for bestemte smaker.

 Gallery


Her er velsmakende og sunn barnemat oppskrifter som smaker babyen din og gjøre hans fordøyelsen bra.

Begynnende utvikling av emosjonell intelligens

En annen vekstspurten gjør sjette måneden at babyen din viser flere og flere følelser. Fremfor alt kan glede og sinne uttrykke med gester, ansiktsuttrykk og forskjellige lyder. Babyen kan kjenne igjen seks måneder også hvordan andre mennesker føler. Hvis et barn gråter, for eksempel, er det mulig at barnet ditt er å bli med. Så barnets emosjonelle utvikling begynner.

Frykten for fremmede overfor andre mennesker skal få sterkere.
Fremme og spill

Babyen er mest som hele tiden med deg og bevisst skaper lyder av din oppmerksomhet. Det går gradvis vært reglene for dialog: Når du snakker lytte til babyen til deg og svarer med ulik språklyder. Du kan fremme språkutviklingen til barnet ditt gjennom lesing og samtale lekent.

Som de fleste er babyen interaksjons spill, som gjøk og skjul. Også boltre seg med pappa er på en premie.

Far kaster babyen opp

Boltre seg med pappa - for mange babyer mye moro!

© Thinkstock

Ellers liker barnet ditt å leke med føttene, og med ting som lager lyder. Rattle, Badeand, leketøy telefon, leker med hjul, dører og andre bevegelige deler nå tilby spennende arbeid.

Babyen ikke lenger satt på sjette måneden alt i sin munn, men sett og rørte objektene intens. Tren hans finmotorikk og koordinasjon av tilbake med ham leker og menns eiketrær.
Screening U5 - 6 til 7 måneder

Mellom 6 og 7 måneder, er det U5 for barnet ditt venter. Imidlertid er hans fysiske utvikling studert. Barnelege sjekker for å se om babyen har utviklet alderstilpasset, spesielt i de motoriske ferdigheter og fingerferdighet. Han tester lekent som reagerer på lyder og tale og om den ønsker å sette på. Babyen skal av seg selv lage lyder og være i stand til å vende seg bort fra magen til ryggen.

Andre fasiliteter på neste vaksinasjon for babyen din er når du har bestemt.
Video: Dette kan babyen slutten av sjette måned alt før


➤ Neste: Baby Utvikling i syvende måned
➤ Back: Baby Utvikling i femte måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 21