Toddler Development: Toddler i det 18. måned

Behovet for hvileperioder ta barnet stadig lenger. Med unntak av den ettermiddagslur, som det fortsatt behov for, det er stadig i bevegelse og utforsket med nysgjerrighet verden. Bringe barnet ditt nå som opptatt.

Toddler Development: 18 måneder

Motoriske ferdigheter i 18 måneder

Barnet ditt kan sikkert har kjørt uten noen store problemer i revers. Med preferanse klatrer den opp på trappen, stoler, små bord og andre gjenstander. Ned med klatring det fungerer ikke så bra, så du bør alltid ha tilsyn med barnet ditt, og sikre stuen bra for ham ingenting skjer.

Pjokk bygger tårn av flere blokker. Med skjeen alene kan spise ganske godt, fordi den har lært å slå håndleddet hans og justere grepet en skje.

Bringe barnet ditt nå som opptatt

I denne fasen av spedbarns utvikling barnet ditt elsker repetisjoner. Det ønsker barnesanger og historier å høre igjen og igjen. Elskede bildebøker bli sett igjen og igjen og igjen gjenkjent. Barnet ditt er sikkert veldig nysgjerrige og ofte spør etter: "Hva gjør det" I tillegg er det prøver å fortelle deg hva ting og situasjoner, den anerkjenner i en bildebok. Det kan snu sidene, selv om noen ganger flere sider er ruller.

Din pjokk kjenner kroppen sin og kan vise til etterspørselen i de tilsvarende kroppsdeler. Det vet allerede forskjellen mellom egen og nesen.

Hvis barnet er 18 måneder gammel, er det ikke ennå leke med jevnaldrende, selv om små barn som liker selskap av lekekamerater. 

spille 18-åringer

Mens barna leker i den alderen er ikke vanlig, men de setter pris på tilstedeværelsen av sine jevnaldrende.

© Thinkstock

Frustrasjon når ting ikke går i henhold til ditt eget hode

I denne fasen av spedbarns utvikling, tar barnet opp en masse nye inntrykk og utviklet sin egen vilje. Den når ofte sin grense. Dette manifesterer seg igjen og igjen i sinne - det meste, men ikke holde den følelsesmessige utbrudd så lenge og småbarn roer seg av seg selv.
fremme en pjokk i det 18. måned

Gi din pjokk sjansen til å leve ut sine nylig lærte ferdigheter. Selv om dette kan være veldig stressende fordi barnet ditt er nå stadig i bevegelse, men bare av frihet og mulighet til å praktisere barnet perfeksjonere sine ferdigheter. Dyktighet og ditt barns motoriske ferdigheter trening det beste med puslespill og byggeklosser. Gjør det så leken i slag.

Vær tålmodig hvis pjokk har en følelsesmessig utbrudd og prøve å roe barnet. Inkluder pjokk i det daglige arbeidet. Pjokk fører alltid ut som enkle og kjente oppgaver.

Pjokk er å lære de delene bare ved imitasjon. Showet sjenerøs og som en god rollemodell, så barnet vil gjerne dele senere.

Oppmuntre barnet ditt til selvstendig mat, selv om dette betyr mindre viktig i munnen. Hold til venstre og legge inn informasjon, selv om barnet er alltid de samme spørsmålene. Forklar din pjokk objekter og handlinger i korte og enkle setninger. Den eneste måten å utvide sitt ordforråd raskt.

➤ Neste: Toddler utvikling i det 19. måned
➤ Tilbake:
Pjokk utvikling i 17 måneder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 67