Steenbok, Boogschutter en Kanker – Wat papa’s zijn de beste?

Kinderen herkennen het snelst: "Mijn vader is de beste!" Dat is een goede zaak! Maar elke papa brengt een andere vader-kwaliteiten. Kan de ster teken! Welke Zodiac maken de beste vaders, vertellen we je hier.

Steenbok, Boogschutter of kanker - en dat vaders de beste Papa kwaliteiten te brengen?

© iStock

Tekenen en hun vader kwaliteiten

Een hete tip zijn Steenbok, geweer en kanker vaders. De score met praktische organisatorische vaardigheden, betrouwbaarheid en empathie. En hoe zit het met de andere ster tekenen? Allemaal zijn ze gezegend met veel goede vader-kwaliteiten. Maar zie voor jezelf wat Papa potentiële brengt je partner:

Waterman (21 januari - 19 februari): De vriend
Aquarius vaders staan ​​bekend om hun creatieve onderwijsmethodes. Goofing rond zijn er altijd, vrienden zijn altijd welkom - en wordt door hen, de uitzondering bevestigt de regel. Boring het krijgt met zo'n vader niet gegarandeerd! De Watermannen kan, moet en moet nu en dan worden vastgelegd in hun élan vertraagd: Echter, te kameraadschappelijke onderwijs voor moeders een kleine uitdaging ... Daarom is voor hen.

Vissen (20 februari - 20 maart): Het fantasierijke
Fish-Papas scoren met hun uitbundige verbeelding en haar liefde voor de natuur. Als knutselideeën of een escorte voor de reis naar de bossen worden gezocht in de kleuterklas: Deze vaders zijn altijd blij er en hen te imponeren met originele ideeën en veel enthousiasme.
Echter, Papas, die zijn geboren onder het sterrenbeeld Vissen, vaak angstig vaders die ook uit de buurt van conflicten, waar ze kunnen schrikken. Voor de overeenkomstige Mamas die is niet altijd gemakkelijk. Maar met de vele voordelen, de vis-papa's maken dit kleine euvel snel maakte alles weer goed.

Ram (21 maart-20 april): The Chief
Aries mannen zijn avontuurlijke vaders - en ze houden ervan om de wereld te veroveren met hun kinderen. Boomhutten, salto's op de trampoline, tenten in de tuin - Aries Papas zijn voor elk avontuur. Zelfs als de moeder stopt het hart, als de junior vliegt met al het enthousiasme in de lucht en steekt bijna aan het plafond.
En er nog een ding zou zijn: Aries hebben hoorns. Dat zegt veel. Ze zijn blij tijden koppig, het is ook niet veel zal veranderen als ze vader worden. Zorg er dus voor zich dat uw Dearest zal aandringen op zijn eigen methoden van het onderwijs, conflicten onvermijdelijk zijn er. Ook op de hobby's van de "Voordat dagen voor kinderen" hij zal houden. De mama heeft hem nodig, want soms "Vrienden en verwanten" fluiten terug.

Stier (21 april-20 mei): De Betrouwbare
Bull Papas vanwege hun goede betrouwbaarheid. Uw kind zal altijd weten: De vader is er voor mij! Honderd procent. Geen probleem is te ontheiligen, geen discussie te inspannend. Dit komt u ook: Als uw partner reist met de kinderen, dan kunt u altijd zeker van zijn dat uw partner heeft alles onder controle. Benijdenswaardige is de vrede die hij zet als Papa van de dag! En een andere specialiteit van Bull Papas: Ze zijn netjes. Niet altijd per se in het huishouden - maar voor zover financiën, verzekeringen en regelmatige U-testen: Bull vaders hebben alles onder controle.
Klein nadeel: Nieuwe dingen worden in vergelijking met soortgelijke verdachte stieren te stellen. Dit komt ook tot uiting in het opgroeien van kinderen. Tot Papa ervan overtuigd dat de junior goede kok de bouillon alleen kan lepel, kan een lange tijd in beslag nemen.

Gemini (21 mei-21 juni): De ontdekker
Twins Papas zijn fanatieke ontdekkingsreizigers en kijk uit naar alles wat de nakomelingen kan nieuw. Het enthousiasme van Papa's voor baby's en later ook voor de grote kinderen balsem voor de gevoelige ziel van kinderen en zorgt voor een goede zelfvertrouwen. De nieuwsgierigheid van Papa is een belangrijk pluspunt in de vroege jaren, maar later nieuwsgierige vragen van de vader kan ook gemakkelijk zenuwen. De Twins Papa is verantwoordelijk voor het lezen en leren: scroll prentenboek, praktijk wiskunde en Franse woordenschat leren, dat is zijn beroep. Met twee vaders actie is altijd een must! Maar pas op als de baby met temperament Dad's kan het niet bijbenen ...
Een echt probleem bij tweelingen: Besluiten zijn niet hun ding. Montessori kinderdagverblijf of gastouder? Chocolade of notentaart voor je verjaardag? Sibling ja of nee? Met twee Papas komt er vaak maar één antwoord: Goede vraag, de volgende vraag! Aangezien het belangrijk is dat de moeder is een gezond tegenwicht en snel, pragmatisch besluiten valt.

Kreeft (22 juni-22 juli): De Soulful
Pure emotie en het hart beslissingen - dat zijn kanker-Papas. Ze voelen en lijden met hun kinderen en snel een goede lijn als het gaat om de zorgen en behoeften van kinderen. Omdat kanker Papas voel me zo veel, voelen, wetende dat ze goed zijn gesprekspartner, een eigenschap die niet leiden tot een veel vaders, maar is zeer belangrijk voor kinderen. Later in de puberteit de papa is dan vaak een adviseur en vertrouweling. By the way, zorgen dat ze vrede en veiligheid thuis.
De keerzijde van de medaille: Cancer vaders zijn soms verschrikkelijk melancholie. Met het feit dat niet snel zal Large van de kleintjes, ze gaan niet goed. En dat begint al wanneer de baby wordt een baby ...

Leo (23 juli-23 augustus): Het model
Lion vaders gaan zelfverzekerd en vastberaden door het leven - en zijn daarom een ​​goed rolmodel voor hun kinderen. Zij zullen hun kinderen altijd motiveren om nieuwe dingen te proberen. Of het nu een nieuwe sport, een ontmoeting met de Syrische klasgenoten of een reis naar Oman - ze helpen om de wereld te zien met de ogen open voor hun kinderen.
Het goede zelfvertrouwen van de leeuw vaders heeft zijn nadelen: Met de kritiek dat ze niet veel kunnen doen. Voor Mums het moeilijke leven van alledag, want ze zijn er zeker om hun kinderen beter in vele situaties te leren kennen.

Virgo (24 augustus-23 september): De Betrouwbare
Jonge mannen nemen het zeer goed - en de jonge Mums vinden in hen een betrouwbare vader weer: Het flesje is gegarandeerd gevoerd op het juiste moment en op de optimale temperatuur. En als mam plotten ochtend dat de junior aan de dikke jas te dragen, de Papa houdt uitgeschakeld als de temperatuur zwembad waarden middag bereikt.
Voor de lol Papas zijn met de Virgo altijd te hebben! Onzin verhalen, kriebel duels en andere onbenulligheden - want kinderen zijn in goede handen bij hun Virgin Papas.

Weegschaal (24 september-23 oktober): The Creative
De schalen zijn creatief! In termen van knutselen en knutselen ze hebben altijd een idee. Men maakt goede garanties van Weegschaal Papa: Hij zorgt ervoor dat geen van zijn kinderen verwaarloosd. belangrijk voor weegschalen vaders: Een harmonieuze gezinsleven en een fatsoenlijk huis. Maar ze een veel inspanning en veel tijd.
En omdat ze zijn gebaseerd op het gezinsleven zo dierbaar is, lopen zij het risico dat niet langer voldoende aandacht te besteden aan jezelf en om meer te doen dan goed voor hen - Keyword burnout. En de Papas met tekens van de dierenriem te brengen balans zelfs een kleine fout met: vaak zijn ze niet zo assertief als ze in de dagelijkse strijd voor bedtimes, chocolade verbod en helm verplicht zou zijn.

Schorpioen (24 oktober-22 november): De maker
Schorpioenen hebben een zeer fijne antennes en voel me altijd snel als het haar kind krijgt. Zij zijn verantwoordelijk in het jonge gezin voor knuffelen, knuffelen en uitvoering rond. In Scorpion kunnen vaders altijd rekenen. En u kunt zich verheugen op nieuwe uitdagingen in principe. Savvy snel dat ze moeten schudden van haar leven voor het leven van een kind en zijn tevreden over de nieuwe werkmodellen naar het kantoor aan huis, enz. Weerspiegelen om de achterkant van haar taak om haar partner te houden. En Scorpion vaders niet hebben een groot voordeel: ze ontspannen. Bijna altijd.

Boogschutter (23 november - 21 december): De Ondernemend
Boogschutter Papas zijn ondernemend, met hen is altijd iets te beleven. Junior wil drie kleuterschool vrienden uit te nodigen om te blijven? Ga je gang! Papa bouwt ooit de tent in de tuin en verwarmt het vuur voor de Franse brood op. Hij is van fundamenteel belang om te inspireren voor nieuwe dingen - en inspireert de andere kant zijn kinderen met zijn originele ideeën. Boogschutter Papas zijn geweldige mensen - en een geweldige vader. Omdat ze belichamen niet lager dan idealen als waarheid, rechtvaardigheid en menselijkheid.
Een grote fout, maar ze hebben ook een: ze zijn ongeduldig. Omdat Mama is in de vraag als compensatie - omdat kinderen geen besef van tijd, kunnen ze niet uitvoeren van alle de tips Papa hetzelfde en zijn verre van goed.

Steenbok (22 december - 20 januari): The Practical
Steenbokken zijn verantwoordelijk voor praktische zaken: Het begint met de toekenning van de wasmachine - en eindigen met het opzetten van de trampoline. Tussendoor ze te bouwen met hun kinderen zelfs een zeepkist en de praktijk voor de volgende presentatie. Een andere leuke functie: In Capricorn Papas altijd kunt vertrouwen. En last but not least: Steenbok vaders ervoor te zorgen dat het huis voor een gezellig nest. Om samen te vatten: Deze vaders zijn gewoon geweldig. Je hebt slechts een kleine vangst: ze zijn ambitieus. Soms over-ambitieus. Met als gevolg dat ze soms niet in slagen in te leven in hun kind.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 43